HOME  |  Overzicht nieuwsberichten

Overzicht nieuwsberichten

 • Gemeente Goeree-Overflakkee en VEERO overhandigen waardecheque aan Faunapark Flakkee

  (21-07-2017)

  Op donderdag 20 juli reikten de voorzitter van de VEERO (Vereniging van Eigenaren en Exploitanten van Recreatieondernemingen), Jeroen den Hollander en wethouder Frans Tollenaar een waardecheque uit aan Petra Blokker, eigenaar van Faunapark Flakkee in Nieuwe-Tonge. Het geschonken bedrag van € 15.000,- wordt gebruikt voor realisatie van een flamingoproject in Faunapark Flakkee.

  Lees verder
 • Bijeenkomst ‘Vrouwen meer politiek actief’

  (20-07-2017)

  Op vrijdagavond 1 september 2017 organiseert het vrouwelijk deel van de gemeenteraad van Goeree-Overflakkee een bijeenkomst met het thema ‘Vrouwen meer politiek actief’. Belangstellenden, vrouwen én mannen, zijn van harte welkom deze avond deel te nemen aan het informatieve programma.

  Lees verder
 • Gratis boekje om meer mensen de deltanatuur van het Haringvliet te laten ontdekken

  (18-07-2017)

  Rond het Haringvliet kun je de Nederlandse delta in al haar facetten beleven. In het Haringvliet monden de grote West-Europese rivieren Rijn en Maas uit in de Noordzee. Van oudsher een rijk en dynamisch natuurgebied. Gelegen op steenworp afstand van Rotterdam. Een gratis boekje boordevol tips voor een echte deltanatuur ervaring ligt vanaf zaterdag 8 juli bij VVV’s en andere drukbezochte toeristische locaties in de regio om meer mensen het Haringvliet te laten ontdekken.  

  Lees verder
 • Gefaseerde aanpak voor een duurzame N59 met verbetering verkeersveiligheid en doorstroming

  (17-07-2017)

  Deze zomer komen de provincies Zuid-Holland en Zeeland, de gemeenten, Rijkswaterstaat  en regionale ondernemers met een aanpak. De partijen willen de weg verduurzamen en tegelijkertijd de verkeersveiligheid en doorstroming verbeteren. Momenteel wordt gezocht naar financieringsmogelijkheden. De regionale overheden en de provincie Zuid-Holland hebben al aangegeven een financiële bijdrage te willen leveren aan de Rijksweg. Betrokken partijen willen in het najaar tijdens het Bestuurlijk Overleg MIRT concrete afspraken met het Rijk maken over de aanpak en financiering.

  Lees verder
 • Stemt u mee voor de schoonste stranden van Nederland op Goeree-Overflakkee?

  (17-07-2017)

  Vorig jaar ontving Goeree-Overflakkee vier sterren in de Schoonste Stranden Verkiezing; het strand van Ouddorp werd daarmee het schoonste strand van Zuid-Holland! Lukt het dit jaar weer om met de stranden van Goeree-Overflakkee bij de winnaars te horen? Strandbezoekers kunnen tot en met 20 augustus stemmen via www.supportervanschoon.nl. Nederland Schoon maakt op donderdag 7 september de schoonste stranden van 2017 feestelijk bekend.

  Lees verder
 • Fotowedstrijd Dag van de democratie

  (17-07-2017)

  De Dag van de democratie valt dit jaar net als voorgaande jaren samen met Open Monumentendag en vindt plaats op zaterdag 9 september 2017. De gemeenteraad van Goeree-Overflakkee wil ook dit jaar weer invulling geven aan deze dag. Raadsleden zijn van 10.00 tot 14.00 uur aanwezig in het Oude Raadhuis van Middelharnis om met inwoners in gesprek te gaan over de lokale democratie, de gemeente en de lokale politiek en besluitvorming.

  Lees verder
 • Berichten drinkwaterkwaliteit

  (15-07-2017)

  In de media zijn berichten over de drinkwaterkwaliteit te vinden. Meer informatie hier over leest u op de website van drinkwaterbedrijf Evides:

  https://www.evides.nl/over-evides/nieuws/2017/drinkwater-van-evides-betrouwbaar-en-veilig

 • Gemeenten op Voorne en Goeree-Overflakkee nemen gezamenlijk maatregelen tegen hennepkwekerijen en drugslabs

  (14-07-2017)

  Dinsdag 4 juli stelden de burgemeesters van de gemeenten Brielle, Westvoorne, Hellevoetsluis en Goeree-Overflakkee nieuwe beleidsregels voor de aanpak van hennepkwekerijen/drugslabs vast. Het nieuwe beleid bevat maatregelen voor het sluiten van woningen of bedrijfspanden. Als er een hennepkwekerij geconstateerd wordt met twintig of meer plantjes, dan wordt de woning gesloten voor drie maanden. Voor bedrijven is dit zelfs zes maanden. Indien er in een woning of bedrijf een handelshoeveelheid harddrugs wordt gevonden, wordt de woning voor zes maanden gesloten.

  Lees verder
 • Opknapbeurt voetgangerstunnel Stellendam

  (14-07-2017)

  Kunstenares Marjolein Klapwijk van Atelier Schildersgeluk heeft samen met haar jonge leerlingen de voetgangerstunnel onder de Eendrachtsdijk in Stellendam opgeknapt. Het schilderwerk is mede tot stand gekomen dankzij de dorpsraad in overleg met de gemeente. Kom gerust een kijkje nemen in de kleurrijke voetgangerstunnel, het resultaat mag er zijn! 

 • Samen aan de slag voor optimaal strandplezier voor mens en dier

  (13-07-2017)

  Zondag 9 juli 2017 hield de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid met een aantal partijen waaronder de gemeente Goeree-Overflakkee, een gezamenlijke handhavingsactie op de stranden van Goeree-Overflakkee. Er werden bijvoorbeeld waarschuwingen uitgedeeld aan badgasten met loslopende honden. Het badstrand van Oudorp is namelijk onderverdeeld in verschillende zones waaronder ook een zone voor hondenuitlaters. In deze zone moeten de honden in het recreatieseizoen dan wel aangelijnd zijn (overeenkomstig de Algemene Plaatselijke Verordening artikel 2:23k).

  Het volledige bericht vindt u op de website van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid: http://bit.ly/2t5UFyK.

 • Drogisterij Van Loon uit Oude-Tonge ontvangt predicaat Hofleverancier

  (13-07-2017)

  Aan de Drogisterij Van Loon uit Oude-Tonge is donderdagmiddag 13 juli 2017 door de Commissaris van de Koning, de heer Jaap Smit, het predicaat Hofleverancier uitgereikt. De uitreiking vond plaats in de drogisterij aan de Kerkring in Oude-Tonge in het bijzijn van burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente
  Goeree-Overflakkee, familieleden, medewerkers en relaties.

  Lees verder
 • Statushouders ondertekenen participatieverklaring tijdens bijeenkomst op gemeentehuis

  (12-07-2017)

  Op woensdagmiddag 5 juli ondertekenden zeventien uit Syrië afkomstige statushouders de participatieverklaring. De participatieverklaring is sinds 2017 een verplicht onderdeel van de inburgering. Dit betekent dat alle nieuwkomers als onderdeel van hun inburgeringsexamen eerst het traject rond de participatieverklaring moeten doorlopen bij de gemeente.

  Lees verder
 • Samenwerking gemeente en DCMR Milieudienst Rijnmond

  (12-07-2017)

  De gemeente Goeree-Overflakkee en de DCMR Milieudienst Rijnmond zetten zich samen met inwoners en bedrijven in voor de veiligheid en leefbaarheid op het eiland. De DCMR Milieudienst Rijnmond is de gezamenlijke milieudienst van de provincie Zuid-Holland en vijftien gemeenten, waaronder de gemeente Goeree-Overflakkee.

  Lees verder
 • Keurmerk Veilig Ondernemen bedrijventerreinen Stellendam

  (11-07-2017)

  Wethouder economische zaken Frans Tollenaar overhandigde vrijdag 30 juni het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) certificaat Continue Samenwerken aan Giel Lokker, voorzitter van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Stellendam (SBBS). Om een veilig bedrijventerrein te waarborgen, ontwikkelde het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) het KVO.

  Lees verder
 • Uw auto parkeren? Prima, maar graag zonder overlast!

  (11-07-2017)

  Een auto die geparkeerd staat precies voor uw oprit. U kunt uw erf niet meer op of af. Een auto die op de stoep staat geparkeerd, zodat voetgangers er niet meer langs kunnen. Foutparkeerders zorgen voor veel ergernis en overlast. Bovendien is het ook nog eens gevaarlijk. Wat zijn precies de regels voor het parkeren binnen de bebouwde kom?

  Lees verder
 • Helpt u mee aan het fairtrade maken van Goeree-Overflakkee?

  (10-07-2017)

  Fairtrade betekent eerlijke handel; boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden ontvangen een eerlijke prijs voor hun producten en werken onder menswaardige omstandigheden. Ook de gemeente Goeree-Overflakkee wil hieraan bijdragen. Bij een ‘Fairtrade Gemeente’ werken horeca, winkels, bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners samen aan bewustwording én het gebruik van fairtrade.

  Lees verder
 • Jaap Vos uit Middelharnis ontvangt Koninklijke Onderscheiding

  (10-07-2017)

  De heer Jaap Vos uit Middelharnis werd zaterdag 8 juli 2017 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente Goeree-Overflakkee reikte de Koninklijke Onderscheiding uit in Numansdorp.

  Lees verder
 • Verslag raadsvergadering 6 juli 2017

  (10-07-2017)

  Tijdens de laatste vergadering voor het zomerreces werd allereerst afscheid genomen van raadslid Ron de Rover (ChristenUnie). Hij werd hierbij toegesproken door zowel de heer Tuk, fractievoorzitter van de ChristenUnie, als door de burgemeester. De heer De Rover ontving uit haar handen een Koninklijke onderscheiding: Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vervolgens werd een nieuw raadslid benoemd in de persoon van Maas Koese, de eerstvolgende op de lijst van de ChristenUnie. Voor het spreekrecht hadden zich zeven insprekers gemeld. Zes daarvan spraken in bij het betreffende onderwerp in de beeldvormende fase. Alleen de heer Swaneveld sprak in bij het agendapunt spreekrecht over de kwestie Labee-gemeente. Vervolgens maakten twee raadsleden gebruik van de mogelijkheid om mondelinge vragen aan het college te stellen: de heer De Vos (VKGO) stelde vragen over de toegankelijkheid van Goeree-Overflakkee en de heer Herweijer (SGP) over een optreden van rapper Jebroer in de Kreek. Deze vragen werden beantwoord door het college.

  Lees verder
 • Maas Koese nieuw lid gemeenteraad Goeree-Overflakkee

  (07-07-2017)

  Tijdens de raadsvergadering op donderdag 6 juli 2017 is de heer M. (Maas) Koese geïnstalleerd als raadslid voor de ChristenUnie. Hij volgt de heer R. (Ron) de Rover op, die in dezelfde vergadering afscheid nam.

  Lees verder
 • Raadslid Ron de Rover uit Middelharnis benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau

  (07-07-2017)

  Donderdagavond 6 juli 2017 werd Ron de Rover uit Middelharnis benoemd tot Lid  in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Ada Grootenboer-Dubbelman van de gemeente Goeree-Overflakkee reikte de Koninklijke onderscheiding uit tijdens de raadsvergadering in het Rondeel in Middelharnis.

  Lees verder
 • Goeree-Overflakkee geeft energie

  (07-07-2017)

  Goeree-Overflakkee werkt voortvarend aan de energietransitie waarbij fossiele brandstoffen zoals aardolie en aardgas vervangen worden door duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie. Het eiland wil in 2020 energieneutraal zijn door net zoveel energie op te wekken als te gebruiken. Nog een stap verder is om in 2020 een overschot aan duurzame elektriciteit te produceren en energieleverancier te worden! In opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, de provincie Zuid-Holland en de gemeente Goeree-Overflakkee, ontwikkelde Studio Marco Vermeulen en BLOC een strategie om deze ambitieuze doelstelling te realiseren.

  Lees verder
 • Naturalisatie inwoonster Goeree-Overflakkee

  (06-07-2017)

  Eén inwoonster van de gemeente Goeree-Overflakkee ontving op woensdag 5 juli het Bewijs van Nederlanderschap. Locoburgemeester Frans Tollenaar overhandigde haar tijdens een naturalisatieceremonie in het gemeentehuis het besluit van Nederlanderschap.

  Lees verder
 • PLATINA QualityCoast Award voor Goeree-Overflakkee

  (06-07-2017)

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft op 5 juli 2017 de Platina QualityCoast Award ontvangen, met een overall score van 8,8.  De PLATINA award is binnen het QualityCoast programma de hoogst haalbare onderscheiding voor groene en duurzame toeristische bestemmingen. Binnen de QualityCoast zijn er wereldwijd maar vier gebieden die het platina keurmerk mogen voeren, waarvan Goeree-Overflakkee er één is.

  Lees verder
 • Gemeentebestuur Goeree-Overflakkee bezoekt Herkingen

  (04-07-2017)

  Op donderdagavond 29 juni 2017 bezocht een groep raads- en collegeleden van de gemeente Goeree-Overflakkee de kern Herkingen. Dit was het tiende bezoek dat het gemeentebestuur bracht aan kernen in de gemeente. Het was een interessante en leerzame avond, waarbij veel informatie is gedeeld over de kern Herkingen.

  Lees verder
 • Samenwerking Haringvliet in een stroomversnelling

  (03-07-2017)

  De partners van de Landschapstafel Haringvliet ondertekenen 30 juni het ‘Manifest natuur en recreatie Landschapstafel Haringvliet’. Met dit manifest onderstrepen de partners de gezamenlijke ambitie om natuur en recreatie in het Haringvliet naar een hoger plan te tillen. Tegelijkertijd vieren de partners op feestelijke wijze een van de eerste concrete resultaten van de Landschapstafel: de ingebruikname van het speeltoestel ‘Speelsteur Haringvliet’.

  Lees verder
 • Gemeente start weer met extra dienstverlening aan strandgasten

  (03-07-2017)

  Nu het zomerseizoen is begonnen en het drukker wordt op de stranden, start de gemeente weer met de extra dienstverlening aan strandgasten. Gedurende ongeveer twee maanden zijn mensen die vallen onder de Participatiewet en bezig zijn met een re-integratietraject én mensen met een Wsw-indicatie aanwezig op de Noordzeestranden van Goeree-Overflakkee, als aanspreekpunt, parkeerwacht en schoonmaker. 

  Lees verder
 • Collegeleden brengen bedrijfsbezoek aan Vido Fleur

  (30-06-2017)

  Het college bezoekt periodiek bedrijven in de gemeente om op die manier persoonlijk kennis te maken met de eigenaren en de wijze van bedrijfsvoering. Op dinsdag 27 juni leidde Pieter Dogterom, een van de vier eigenaren van Vido Fleur, een afvaardiging van het college van burgemeester en wethouders rond in zijn bedrijf. Vido Fleur is gevestigd aan de Galatheseweg 8 in Achthuizen.

  Lees verder
 • Gedrukte gemeentegids alleen op aanvraag

  (28-06-2017)

  De nieuwe gemeentegids van Goeree-Overflakkee is weer uitgegeven door Akse Media uit Den Helder. Zoals in februari al werd gepubliceerd, is de huis-aan-huis verspreiding van de gemeentegids vervallen. De gids is in beperkte oplage gedrukt, voor degenen die toch een papieren gids willen ontvangen.

  Lees verder
 • Onderzoek alternatieve locatie windmolens bij N59 afgerond

  (28-06-2017)

  De gemeente Goeree-Overflakkee heeft een alternatieve locatie langs de N59 voor windmolens laten beoordelen door Pondera Consult, om zo de ontvangen zienswijzen op het ontwerp bestemmingsplan voor windlocatie Battenoord zorgvuldig te kunnen beantwoorden. Uit de uitgevoerde quickscan blijkt dat realisatie van windmolens langs de N59 hoogst onzeker is. Op basis van de uitkomsten van de uitgevoerde quickscan, gaat het college van burgemeester en wethouders de gemeenteraad informeren dat de alternatieve locatie geen reëel alternatief is.

  Lees verder
 • GO-markt officieel geopend onder grote belangstelling van bedrijfsleven, onderwijs en intermediaire organisaties

  (28-06-2017)

  Na een opstartperiode van een maand is op dinsdagmiddag 27 juni de GO-markt  officieel geopend. De openingshandeling werd verricht door wethouder Gerrit de Jong (Sociale Zaken), Adrie Krielaart (Onderwijs), Jan Abresch (Ondernemers), Ans Hartman (intermediair Randstad) en Gerdie Schellevis (Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta). Met het gezamenlijk weghalen van de gemeentevlag werd de vacaturewand in de GO-markt zichtbaar.

  Lees verder
 • “Boeren, burgers en buitenlui!”

  (27-06-2017)

  Thema bekend voor Open Monumentendag 2017

  ‘Boeren, burgers en buitenlui’, dat was van oudsher de uitroep waarmee de stadsomroeper de aandacht van het publiek trok. Dit jaar sluit de gemeente Goeree-Overflakkee aan bij het landelijke, veelzijdige thema van de BankGiro Loterij Open Monumentendag 2017.

  Lees verder
 • Veel interesse voor collectieve zonnedaken in Ooltgensplaat en Goedereede

  (27-06-2017)

  Er is veel interesse voor de collectieve zonnedaken (de zogenoemde “ZonneHubs”) op Goeree-Overflakkee. De gemeente Goeree-Overflakkee heeft twee daken in Ooltgensplaat en Goedereede ter beschikking gesteld voor inwoners die geen zonnepanelen op hun eigen dak kunnen of willen. Op deze manier kan men toch profiteren van de financiële en duurzame voordelen van zonnepanelen. Initiatiefnemer en inwoner van Goedereede, Gert-Jan van Veen, krijgt veel vragen uit zijn omgeving over hoe het precies werkt. Daarom wordt er volgende week voor zowel het dak in Ooltgensplaat als in Goedereede een informatieavond gehouden, waar geïnteresseerden terecht kunnen voor een persoonlijke toelichting en beantwoording van hun vragen. Kijk voor de volledige tekst op: http://bit.ly/2thRq70.

 • Ring Ouddorp in zomermaanden overdag niet toegankelijk voor auto’s

  (26-06-2017)

  Het centrum van Ouddorp beschikt over een steeds uitgebreider winkelaanbod en gezellige terrassen. Om winkel- en terrasbezoekers in Ouddorp nog gastvrijer te kunnen ontvangen, is besloten om de Ring in Ouddorp tot en met 22 september 2017 iedere zaterdag tussen 10.00 en 20.00 uur niet toegankelijk voor auto’s te maken.

  Lees verder
 • Culturele Raad Goeree-Overflakkee zoekt nieuwe leden (m/v)

  (26-06-2017)

  De Culturele Raad (CR) is een enthousiaste groep van zeven vrijwilligers die gevraagd en ongevraagd adviezen uitbrengt aan burgemeester en wethouders op het beleidsterrein kunst en cultuur. De CR bevordert zowel de onderlinge samenwerking tussen culturele organisaties als de samenwerking tussen verschillende maatschappelijke sectoren en culturele organisaties. Daarnaast is de CR actief als aanjager en verbinder om mensen bij elkaar te brengen en zo nodig voorstellen te doen voor nieuwe initiatieven.

  Lees verder
 • Alle deelnemende gemeenten SVHW aangesloten op LV-WOZ

  (26-06-2017)

  Vanaf 21 juni 2017 zijn alle gemeenten die deelnemen aan SVHW aangesloten op de landelijke voorziening WOZ (LV WOZ). In juli 2016 heeft SVHW de gemeente Strijen als eerste van zijn 20 gemeentelijke deelnemers aangesloten. Nog geen jaar later en bijna één maand eerder dan gepland is het binnenkort mogelijk de WOZ-waarde van woningen van alle deelnemende gemeenten te raadplegen via het landelijke WOZ waardeloket. Lees het volledige bericht op de website van het SVHW.

  Bron: SVHW

 • Inzamelactie taxussnoeisel tegen kanker

  (22-06-2017)

  De gemeente Goeree-Overflakkee doet, net als veel andere gemeenten, mee aan de landelijke actie ‘Snoeihard tegen kanker’. Stichting Taxus voor Hoop steunt de strijd tegen kanker door zoveel mogelijk taxussnoeisel, een basisgrondstof voor chemotherapie, in te zamelen. Bij de milieustraten in Goedereede en Middelharnis staan hiervoor tot en met 31 augustus 2017 speciale inzamelbakken. Steun de actie door uw jonge en zuivere taxussnoeisel in te leveren bij de milieustraat!

  Lees verder
 • Nieuw leven Oude Raadhuis Middelharnis

  (21-06-2017)

  Na een flinke opknapbeurt is het Oude Raadhuis in Middelharnis weer volop in gebruik. Zowel de werkruimten als de vernieuwde raadzaal zorgen voor een nieuw impuls van het karakteristieke gebouw.

  Lees verder
 • Turnn off your car

  (20-06-2017)

  Laat je auto staan en word beloond!

  Sta je elke dag in de file met je auto? Het kan ook anders. TURNN biedt jou de mogelijkheid om voordelig een nieuwe fiets te kopen of goedkoper een OV-abonnement af te sluiten. Je kunt namelijk tot 300 euro terugkrijgen op je aankoop. Dat maakt het laten staan van je auto om naar je werk te komen helemaal interessant.

  Lees verder
 • Gemeente is milieubewust en wijst op alternatieven voor ballonoplatingen

  (20-06-2017)

  Tijdens evenementen komt het regelmatig voor dat er ballonoplatingen worden georganiseerd. Dit kan bijdragen aan een feestelijk tintje, het schouwspel geeft een mooie aanblik. Soms wordt er ook een prijs aan verbonden, door terugzending van het kaartje van de ballon die de grootste afstand aflegde. 

  Lees verder
 • Natuuravontuur Haringvliet 2017 weer begonnen!

  (09-06-2017)

  In september en oktober is het weer zover: schoolkinderen van Goeree-Overflakkee kunnen op avontuur in de natuur van het Haringvliet, namelijk op de Menheerseplaat of in de Scheelhoek. Alle groepen 6, 7 en 8 zijn van harte welkom. Meer informatie hierover vindt u op: https://haringvliet.nu/nieuws/natuuravontuur-haringvliet-weer-begonnen

 • Uitvraag ontwikkeling voormalig gemeentehuis Goedereede

  (07-06-2017)

  De gemeente Goeree-Overflakkee is van plan om het gebied van het voormalige gemeentehuis aan de Tramlijnweg 2 in Goedereede te laten ontwikkelen. De gemeente nodigt partijen daarom uit om een plan in te dienen voor de ontwikkeling van dit gebied.

  Lees verder
 • Zwemmen in de haven? Levensgevaarlijk!

  (30-05-2017)

  Bij warm weer zoeken veel mensen verkoeling in het water. Het is te begrijpen dat de kades en sluizen bij de havens op deze dagen uitnodigen om vanaf te springen om in het water te zwemmen. Het is alleen in de havens, net als in de rest van Nederland, verboden om te zwemmen. Dit is niet zomaar, het kan levensgevaarlijk zijn. Bovendien riskeer je een boete van 140 euro als je zwemt in en rond havens en in de buurt van een brug of sluis.

  Lees verder
 • Zonnepanelen aanschaffen? Doe een gratis dakscan!

  (03-05-2017)

  Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Heeft u een eigen of gedeeld dak en overweegt u de aanschaf van zonnepanelen? Doe dan een gratis dakscan via de WoonWijzerWinkel en ontdek wat zonnepanelen u kunnen opleveren: http://www.woonwijzerwinkel.nl/doe-de-dakscan-voor-zonnepanelen/.

  Lees verder
Archief

Gemeentehuis

Openingstijden

Maandag en vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Dinsdag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Donderdagavond:
18.00 tot 20.00 uur

Eerste zaterdag van de maand:
09.00 tot 11.00 uur

Naar het gemeentehuis?
Maak eerst een afspraak!

Contact

Contactformulier

Telefoon 14 0187

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12:00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40, Middelharnis

Meer contactinformatie