HOME  |  Nieuwsbrieven

Inloggen voor het wijzigen van uw nieuwsbriefabonnement

De gemeente Goeree-Overflakkee informeert haar inwoners ook door middel van digitale nieuwsbrieven. Op dit moment zijn er drie nieuwsbrieven beschikbaar:

Nieuwsbrief gemeenteraad

Deze tweewekelijkse nieuwsbrief bevat uitsluitend nieuws over en van de gemeenteraad.

Nieuwsoverzicht

Deze nieuwsbrief bevat de nieuwsberichten van de gemeente. Ook deze nieuwsbrief wordt meestal om de twee weken verzonden.

Vacatures

De nieuwsbrief vacatures wordt verzonden zodra er een vacature op de website van de gemeente wordt geplaatst.

Registreren

Wilt u zich aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief? Klik dan op de link 'Registreren' hieronder. De gemeente Goeree-Overflakkee respecteert de privacy van de bezoekers van haar websites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform Algemene Verordening Gegevensbescherming wordt behandeld. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen en niet langer bewaard dan noodzakelijk. Door aanmelding als abonnee op een nieuws brief van de gemeente stemt u in met opname van uw naam, uw e-mailadres en de nieuwsbrief waarop u zich abonneert in het bijbehorende registratiesysteem.

Beschikbare nieuwsbrieven
  • Nieuwsbrief Streekarchief

    Het Streekarchief wil graag meer naar buiten treden en u informeren over het archief, de archiefcollecties en activiteiten van het archief. In dit verband doet het ons een plezier om de allereerste editie van onze nieuwsbrief te presenteren.

    Via deze nieuwsbrief willen we u voortaan periodiek op de hoogte houden van de ontwikkelingen bij en rond het Streekarchief. Via de pagina Nieuwsbrief is het mogelijk om u in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat u deze voortaan automatisch ontvangt. Wij hopen dat u deze nieuwsbrief met plezier zult lezen en dat deze u inspireert tot een bezoek aan onze studiezaal.

  • Nieuwsbrief gemeente
  • Nieuwsbrief vacatures gemeente
  • Nieuwsbrief Bedrijvencontactpunt

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op
maandag t/m vrijdag
van 08.00 tot 17.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis