HOME  |  Coronacrisis  |  Hulp nodig? Hulp aanbieden? GOvoorelkaar

Hulp nodig? Hulp aanbieden? GOvoorelkaar

Nederlanders, let een beetje op elkaar!” We zien als gemeente dat deze oproep van de overheid door veel mensen ter harte wordt genomen. Daar zijn we trots op!

Er zijn de afgelopen tijd op Goeree-Overflakkee veel mooie lokale initiatieven van inwoners en ondernemers ontstaan om elkaar te helpen. Een klein gebaar kan zo veel betekenen: hulp in de vorm van boodschappen halen, een bemoedigend telefoongesprek voeren of een mooie tekening maken voor een oudere.

GO voor elkaar  

Op het vrijwilligersplatform van Goeree-Overflakkee GOvoorelkaar kunnen mensen hulp vragen en hulp aanbieden. Er is een speciale pagina ingericht voor coronahulp. Hier kunnen mensen hulp aanbieden in de vorm van boodschappen doen, koken, of virtueel een spelletje spelen met iemand. Natuurlijk kunnen mensen die behoefte hebben aan hulp zich ook melden. GOvoorelkaar probeert hulpvraag en aanbod aan elkaar te matchen.

De gemeente is heel blij met alle initiatieven, maar wil iedereen ook op het hart drukken om daarbij goed de richtlijnen en maatregelen tegen de verspreiding van corona te volgen.

Te downloaden:

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis