HOME  |  Coronacrisis  |  Basisscholen en kinderopvang aangepast open

Basisscholen en kinderopvang aangepast open

Basisscholen en kinderopvang kunnen vanaf 11 mei op een aangepaste manier weer open. Leerlingen krijgen ongeveer de helft van hun lestijd weer les op school, in kleinere groepen. De andere helft van de tijd krijgen zij thuiswerk.

De dagopvang voor 0-4 jarigen gaat volledig open. Dat geldt ook voor de gastouderopvang voor 0-12 jarigen. De buitenschoolse opvang (BSO) volgt hetzelfde regime als de basisscholen. Zij zijn alleen open voor en na schooltijden.

Zie voor meer informatie het nieuwsbericht op de website van de Rijksoverheid.

De Rijksoverheid heeft veelgestelde vragen en antwoorden voor ouders, scholieren, scholen en kinderopvangorganisaties verzameld, die u ook kunt vinden op de website van de Rijksoverheid.

Nederlands Jeugdinstituut

Het Nederlands Jeugdinstituut is door het ministerie van VWS gevraagd om ouders, kinderen en professionals te informeren over de gevolgen van de coronacrisis voor hun dagelijks leven en hun werk. Ze doen dat via hun website.

Zo zijn daar bijvoorbeeld vragen en antwoorden te vinden na de persconferentie van het kabinet van 21 april, waarin bekend werd dat scholen vanaf 11 mei weer aangepast open kunnen.

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis