HOME  |  Coronacrisis  |  17 april: Ondersteuning nodig voor kind, jongere of gezin? Team Jeugd en Gezin helpt

17 april: Ondersteuning nodig voor kind, jongere of gezin? Team Jeugd en Gezin helpt

Door de coronacrisis kan ons dagelijks leven behoorlijk op zijn kop staan. De spanning thuis kan erg oplopen. Het kan zijn dat u daar ondersteuning bij nodig heeft. De medewerkers van het team Jeugd en Gezin van de gemeente Goeree-Overflakkee kunnen samen met u zoeken naar de juiste ondersteuning. Ook nu.  

Het team, dat bestaat uit onder andere procesregisseurs en medewerkers jeugd (jeugd- en gezinscoaches en psychologen) gaat door met het behandelen van nieuwe aanmeldingen. Ook intakes gaan door en de hulpverlening wordt in gang gezet. Het kan wel zo zijn dat contacten vaker via telefoon of beeldbellen kan verlopen. Maar als dat geen goede optie is, is er ook een speciale spreekkamer ingericht waar gesprekken kunnen plaatsvinden. Als het nodig is, aarzel dan niet om contact op te nemen!

Uitgebreide informatie over de werkwijze van het team Jeugd en Gezin vindt u op deze pagina.  

Als u na het lezen van alle informatie vragen heeft of een aanmelding wilt indienen, kunt u daarvoor gebruikmaken van het daarvoor beschikbare formulier. U kunt ook een e-mail sturen naar sociaalmeldpunt@goeree-overflakkee.nl of contact opnemen met het Sociaal Meldpunt van de gemeente Goeree-Overflakkee via 14 0187 (keuze 1).

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis