Een groep enthousiaste kinderen uit Melissant heeft een wens: een nieuwe en veilige skatebaan bij speelplaats De Klimgeit. Met een handtekeningenactie hebben ze meer dan 500 handtekeningen verzameld. Burgemeester Ada Grootenboer nam de handtekeningen afgelopen maandag in ontvangst.

De oude skatebaan bij de speelplaats is in een slechte staat. Met hun actie vragen de kinderen hier aandacht voor en veel inwoners uit het dorp steunen dit. Ook de dorpsraad heeft zich achter dit initiatief geschaard.

Overhandiging handtekeningen aan de burgemeester
Buurgemeester Ada Grootenboer neemt de handtekeningen van de kinderen in ontvangst

"Buitenspelen en bewegen zijn ontzettend belangrijk, vooral voor onze jeugd", aldus burgemeester Ada Grootenboer. "Hoewel ik geen toverstafje heb, kan ik jullie wel beloven dat we ons samen gaan inzetten om jullie wens te realiseren."

De betrokkenheid van de inwoners van Melissant groot. Burgemeester Grootenboer bedankt alle kinderen en inwoners die dit initiatief hebben gesteund. “Ik ben blij met lokale initiatieven en ik vind het knap van de kinderen dat ze op deze manier aandacht vragen voor hun wens. Samen gaan we serieus kijken naar de mogelijkheden.”