Inwoners  |  Buitengewone ambtenaren burgerlijke stand

Buitengewone ambtenaren burgerlijke stand

Bij de gemeente Goeree-Overflakkee zijn meerdere mensen aangewezen die als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) huwelijken voltrekken en partnerschappen registeren. Als u voorkeur heeft voor één van deze ambtenaren, dan kunt u dat doorgeven aan de gemeente. Maar u moet er rekening mee houden dat er zich omstandigheden kunnen voordoen waardoor u een andere ambtenaar krijgt toegewezen.

Klik voor meer informatie over huwelijksvoltrekkingen en partnerschapsregistraties in de gemeente Goeree-Overflakkee op de hieronder opgenomen verwijzingen:

Overzicht buitengewone ambtenaren van de burgerlijke stand

 • Klaas Baas

  Klaas Baas

  Liefde en vriendschap moet je koesteren, en er samen mee omgaan.'

  Het huwelijk blijft onlosmakelijk verbonden voor twee mensen die samen verder willen. Het is een overeenkomst maar ook een goede verbintenis, samen verder in lief en leed. Ik ontdek dat nog elke dag als ik mensen tegen kom waarvan ik het huwelijk heb mogen voltrekken. Bruidsparen weten soms zelfs nog uitspraken die ik toen heb gedaan. Ik vind het altijd geweldig als twee mensen elkaar ontmoeten en dus samen willen verder gaan en wil daar graag een aandeel in hebben.

   

 • Pauline Coops

  Pauline Coops

  'Liefde is de mooiste dag samen beleven...'

  Van harte gefeliciteerd met jullie keuze voor elkaar! Elkaar je 'jawoord' geven ten overstaande van jullie getuigen en gasten. Dat is het hart van je trouwdag, daar mag alle aandacht voor zijn!

  Ik wilde graag trouwambtenaar worden zodat ik mijn steentje mag bijdragen aan de zeer bijzondere en belangrijke dag voor jullie. Vertel me hoe jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme en humor graag volledig in.

  Samen maken we een ceremonie waarop jullie met een glimlach terugkijken!

 • Desirée van Halewijn

  Desirée van Halewijn

  'Alles mag, als het maar leuk is!'

  Als ambtenaar van de burgerlijke stand kom ik veel verschillende mensen tegen. Niemand is gelijk en ieder paar heeft een eigen kijk op het huwelijk. Dat maakt de voorgesprekken zo leuk. Ik zoek naar de achtergronden en probeer altijd wat diepgang in de toespraak te verwerken. Uiteraard krijgen ook alle dierbaren zoals ouders, getuigen, andere familieleden, vrienden en kennissen de aandacht die ze verdienen. Zo kan ik meehelpen om de dag van jullie leven echt de mooiste dag te maken.

 • Pau Heerschap

  Paul Heerschap

  'Een huwelijk is een hoogtepunt in het leven. Ik probeer er daarom een onvergetelijke dag van te maken.'

  Een huwelijk is een reis naar een onbekende bestemming. Het is alsof je in een roeiboot vaart, met je rug naar de horizon. Je weet niet waar je uit zal komen, maar je onderneemt de tocht vol hoop en vertrouwen. De start ervan wil ik graag omlijsten met een persoonlijke toespraak, desgewenst zelfs in dialect.

 • Pauline Hof

  'Het gaat maar om één ding: jullie liefde voor elkaar.'

  Trouwen of een geregistreerd partnerschap? Wat leuk! Jullie zitten waarschijnlijk volop in de voorpret en de voorbereidingen. Of je het nu groots en uitbundig of klein en intiem gaat vieren: je wilt een bijzondere dag. In al dat geweld van trouwjurken, auto’s, bellenblaas, dubbel gestrikte uitnodigingen en etagetaarten zou je haast vergeten, dat het eigenlijk maar om één ding gaat: jullie liefde voor elkaar! En als het goed is, hoef je dat niet meer te regelen! De trouwceremonie is hét moment om jullie liefde in het zonnetje te zetten. Of je nu voor de eerste keer trouwt, of opnieuw het geluk hebt gevonden, met jullie persoonlijke verhaal en mijn enthousiasme gaan we samen jullie ja-woord onvergetelijk maken.

 • Jantine Huizer

  Jantine Huizer

  'Samen met jullie, zorg ik ervoor dat het 'ja-woord' een onvergetelijk moment wordt.'

  Een belofte van liefde en trouw aan elkaar is een bijzonder moment in jullie leven! Ik wil daar graag onderdeel van zijn. Samen met jullie zoek ik naar de invulling van het officiële gedeelte van jullie dag. Kies je mij; dan krijg je een vriendelijke, oprechte, spontane, meedenkende BABS die een ontspannen sfeer creëert en een persoonlijke touche geeft aan het officiële deel van jullie dag. Tot snel!

 • Erna de Jong

  Erna de Jong

  'Dit hoogtepunt in jullie leven, vraagt om een persoonlijke ceremonie.'

  Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met deze beslissing.

  Maar nu de juiste ambtenaar vinden om jullie wensen om te zetten in een onvergetelijke ceremonie.

  In een voorgesprek spreken we de mogelijkheden door en probeer ik samen met jullie tot een persoonlijke ceremonie te komen. Verwacht van mij geen standaardverhaal, ieder bruidspaar is uniek. Samen gaan we jullie ceremonie vormgeven zodat die bij jullie past. Mijn intentie is ervoor te zorgen dat jullie huwelijksceremonie wordt zoals jullie in gedachten hebben. Ik draag graag bij aan een onvergetelijke dag!

 • Hans Kalle

  Hans Kalle

  'Moment van vreugde en blijheid.'

  Je trouwdag is de mooiste dag van je leven en daarbij staat het bruidspaar centraal. Het is een moment van vreugde en blijheid. Daar moet door de ambtenaar de juiste aandacht aan worden besteed. Het is belangrijk een wezenlijke bijdrage te leveren bij het persoonlijke en plechtige gebeuren op zo’n dag. Een vleugje humor hoeft daarbij niet te ontbreken. Ik maak graag van te voren kennis om te horen welke wensen er leven bij het bruidspaar om een juiste bijdrage te leveren aan hun onvergetelijke dag.

 • Dorien Kickert-Schotting

  'Een onvergetelijke dag met een onuitwisbare indruk!'

  Het is voor mij een grote eer om gevraagd te worden om een huwelijk of een geregistreerd partnerschap te voltrekken. Mijn stijl is persoonlijk, spontaan en zeker met een vleugje humor. In vind het erg prettig om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden te bespreken, zodat we er samen voor kunnen zorgen dat jullie dag onvergetelijk wordt.

 • Dick Koppenol

  Dik Koppenol

  'Graag begeleid ik jullie bij het in het huwelijksbootje stappen!'

  Voor mij is het sluiten van een huwelijk altijd weer een bijzondere gebeurtenis. Elke trouwplechtigheid is anders, omdat elk bruidspaar verschillend is. Boeiend is het kennismakingsgesprek met het aanstaande bruidspaar dat doorgaans enkele weken voor de huwelijksvoltrekking plaatsvindt. Wat verwachten bruid en bruidegom van de huwelijksceremonie en hoe kunnen we daar samen een geslaagde, persoonlijke en sfeervolle happening van maken?

 • Jan Leenders

  Jan Leenders

  'Huwelijk, de innigste band voor Soulmates.'

  Je houdt van hem, je houdt van haar; 
  jullie zijn allang een paar.
  Jullie geven elkaar de rechterhand
  en zeggen ja tegen elkaar.
  Zo smeden jullie een hechte band 
  met mijn hulp als trouwambtenaar.

 • Cok van der Linde

  Cok van der Linde

  Mijn naam is Cok van der Linde, geboren 17 september 1955 en ik woon in Ouddorp. In het dagelijkse leven ben ik teamleider van een handhavingsteam bij de gemeente Rotterdam. Al enige jaren mag ik naast mijn baan ook huwelijken voltrekken. Elke keer als ik een huwelijk voltrek ervaar ik dit als een bijzonder moment.

 • Adrie Lokker

  Adrie Lokker

  'In het huwelijk draait het niet om mij maar om de ander.'

  Een blijde gebeurtenis om als man en vrouw door de band van het huwelijk aan elkaar te worden verbonden. Een goede voorbereiding is daarvoor noodzakelijk. Een uitgebreid kennismakingsgesprek maakt daarvan deel uit. Als het burgerlijk huwelijk kerkelijk wordt bevestigd dan zal in overleg met het bruidspaar de toespraak daarop worden afgestemd.

  Ik zie er naar uit om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken.

 • Simon van Maurik

  Simon van Maurik

  'Jullie trouwdag is de samenloop van geluk, samenzijn en liefde met een feestelijk tintje.'

  Hoe je als bruidspaar zelf de huwelijksvoltrekking ziet, is het allerbelangrijkste. Het is dan ook mijn doel om de huwelijksvoltrekking te houden zoals het bruidspaar het voor ogen heeft. Passend bij de levensstijl, overtuiging en persoonlijkheden. 

  Wat is er mooier dan twee mensen te zien die vol overgave en liefde elkaar het ja-woord te zien geven ten overstaan van wie hen allen dierbaar zijn?
  In alles wat ik doe stort ik mijzelf met veel passie en gedrevenheid. Humor en relativeringsvermogen zijn voor mij twee belangrijke drijfveren in het leven. En juist die eigenschappen en drijfveren wil ik graag inzetten om er samen met het bruidspaar een mooie en unieke ceremonie van te maken.

  Lees verder
 • Henk van der Meer

  Henk van der Meer

  'Uw mooiste dag samen met uw wensen kunnen op een prettige manier verwezenlijkt worden.'

  Als buitengewoon ambtenaar van de Burgerlijke Stand is het leuk om een inbreng te hebben in het tot stand komen van een huwelijk.

  Nog leuker is het om, na kennismaking met het bruidspaar, om na het officiële gedeelte hun eigen inbreng mee te nemen in de ceremonie waarbij het een feest moet zijn voor het bruidspaar en ook voor alle aanwezigen.

 • Yonne Mous

  Yvonne Mous

  'Vier het leven en de liefde, de liefde tussen twee mensen die besloten hebben dit te willen vieren.'

  Jullie hebben besloten om te gaan trouwen of om een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Wat zou het mooi zijn, jullie samen te mogen verbinden op deze bijzondere dag.

  Omdat de wet slechts een klein deel van de ceremonie voorschrijft is er veel ruimte voor de ideeën die jullie zelf hebben over de vorm en inhoud van de ceremonie. Eigen inbreng is leuk maar voel het niet als een verplichting. Het is mogelijk om ouders, getuigen, eventuele kinderen en dierbaren bij de ceremonie te betrekken. Ik denk graag met jullie mee en ben oprecht geïnteresseerd.

 • Wim Nattekaas

  Wim Nattekaas

  'Jullie grote belofte naar elkaar uitspreken in een ontspannen en gezellige sfeer.'

  Het is voor mij een eer om als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand jullie huwelijk te mogen voltrekken. Samen met jullie bereid ik deze heugelijke gebeurtenis voor die ik graag op een ontspannen, losse wijze laat verlopen. Een huwelijk moet naast het feit dat het spannend is, vooral ook leuk zijn.

 • Piet van de Ree

  Piet van de Ree

  'Zoals u het wenst.'

  Bij een huwelijk spreekt mij het meest het persoonlijke en unieke karakter van de plechtigheid aan. Daaraan probeer ik zo goed mogelijk vorm te geven door in een gesprek met bruid en bruidegom vooraf hun wensen te horen. Het is tenslotte hun dag en die moet ook op het gemeentehuis in grote lijnen verlopen zoals zij dat voor ogen hebben. Tijdens de huwelijksvoltrekking moet er daarom ruimte zijn voor "eigen" elementen, zodat het afleggen van de trouwbelofte voor bruid en bruidegom een eigen en persoonlijk invulling krijgt.

 • Ria van Rossum-Gortzak

  Ria van Rossum

  'Trouwen is een feestje!'

  Een huwelijk of partnerschapsregistratie is een hoogtepunt in jullie leven. Een dag waarop jullie alles perfect in orde willen hebben. Als trouwambtenaar probeer ik die dag met een gouden randje te omlijsten. Door een persoonlijk gesprek wil ik graag horen wat jullie verwachtingen zijn over hoe zo'n  dag er uit zou moeten zien. Mijn taak is om zoveel mogelijk aan al die wensen te vol doen. Zodat het een onvergetelijke dag wordt. 

 • Hanna Tutupoly

  Hanna Tutupoly

  'Gaat u binnenkort trouwen of wilt u een geregistreerd partnerschap aangaan? Ik stel mij graag voor u beschikbaar om van deze heugelijke gebeurtenis een bijzonder moment te maken.'

  Een huwelijk of het registreren van een partnerschap is een speciale gebeurtenis, een bijzonder moment in iemands leven. In aanwezigheid van alle genodigden uw liefde aan elkaar bevestigen in de vorm van een verbintenis. Een bijdrage hieraan mogen leveren, is hoe ik mijn rol zie als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Er een ongelooflijk moment van maken wat u nog lang zal koesteren en met veel plezier op terug mag kijken. U mag van mij verwachten dat ik op een respectvolle manier uiting zal geven aan uw wensen voor deze dag. Ik kan goed luisteren en beschik over een gezonde dosis humor. Op deze dag kan u op mij bouwen en erop vertrouwen dat de ceremonie geheel naar wens verloopt. 

 • Yolanda Tieleman

  Yolanda tieleman

  ‘Samen maken we er een mooie, ontspannen en persoonlijke ceremonie van.’

  Het is en blijft bijzonder om een huwelijk te mogen voltrekken. Elk bruidspaar en elke toespraak is uniek. Achter elk paar zit een eigen verhaal. Persoonlijk, ontspannen en informeel zijn woorden die passen bij mij als trouwambtenaar en die terugkomen in de ceremonie. Dit kan zijn met een lach en soms ook met een traan. Jullie wensen staan hierin centraal.

  Graag maak ik er samen met jullie een leuke, ontspannen en onvergetelijke ceremonie van!

 • Aly Witvliet

  Aly Witvliet

  ‘Waar? ....dat weten jullie al. Hoe? ....dat vullen we samen in, zodat het bij jullie past!’

  Twee verschillende mensen willen, door een wettige verbintenis, een eenheid worden, dat is fijn en dat wordt een bijzondere dag. Het belangrijkste deel van die bijzondere dag ‘buitengewoon’ maken, dat wil ik graag samen met u/jullie doen.

  Wáár…. dat is al bepaald, hóé…. dat vullen we samen in, passend bij uw/jullie verwachtingen, levensovertuiging en persoonlijkheden.

  Dus, misschien spreken we elkaar binnenkort. In elk geval, een fijne voorbereiding en geweldige dag toegewenst!

Afspraak maken

Contactformulier

Telefoon 14 0187 (alternatief: +31 187 475555)

De gemeente is telefonisch
bereikbaar op:

Maandag t/m donderdag:
08.00 tot 17.00 uur

Vrijdag:
08.00 tot 12.00 uur

Adressen

Koningin Julianaweg 45
3241 XB Middelharnis

Postbus 1
3240 AA Middelharnis

Locatie raadsvergaderingen:
Bestuurscentrum Het Rondeel
Dwarsweg 40
3241 LB Middelharnis