Kom zaterdag 8 december naar de WoonWijzerWinkel themadag en maak kennis met duurzame oplossingen op de innovatiemarkt! (28-11-2018)

Duurzaamheid
Duurzaamheid  |  Nieuwsoverzicht  |  Kom zaterdag 8 december naar de WoonWijzerWinkel themadag en maak kennis met duurzame oplossingen op de innovatiemarkt!

Kom zaterdag 8 december naar de WoonWijzerWinkel themadag en maak kennis met duurzame oplossingen op de innovatiemarkt! (28-11-2018)

Dit item is verlopen op 09-12-2018.
Logo WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het regionale, onafhankelijke energieloket voor energiebesparing voor 24 gemeenten in de regio Rijnmond en Haaglanden en organiseert op zaterdag 8 december een themadag over innovaties op duurzaamheidsgebied. Koplopers uit de markt presenteren tijdens de themadag hun innovatieve producten. De nieuwste oplossingen kunt u in de showroom van 2500m² bewonderen zoals isolerende verf en infrarood verwarming. Bent u geïnteresseerd in duurzaamheid en wilt u uw energieverbruik omlaag brengen? Schrijf dan nu in voor de innovatiemarkt op zaterdag 8 december!

Programma

De themadag begint om 9:00 uur en duurt tot ongeveer 13:00 uur. U kunt luisteren naar pitches van aanbieders over hun duurzame oplossingen, een rondje lopen in de showroom en u kunt natuurlijk uw vragen kwijt bij de aanwezige adviseurs.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor de WoonWijzerWinkel themadag via deze link: http://www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen/.

Bron: WoonWijzerWinkel

Themabijeenkomst