Kom op zaterdag 12 januari naar de WoonWijzerWinkel-themadag: warmtepompen en elektrisch verwarmen (07-01-2019)

Duurzaamheid
Duurzaamheid  |  Nieuwsoverzicht  |  Kom op zaterdag 12 januari naar de WoonWijzerWinkel-themadag: warmtepompen en elektrisch verwarmen

Kom op zaterdag 12 januari naar de WoonWijzerWinkel-themadag: warmtepompen en elektrisch verwarmen (07-01-2019)

Woonwijzerwinkel

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om uw huis te verwarmen zonder cv-ketel? Kom dan naar een themadag van de WoonWijzerWinkel op zaterdag 12 januari in Rotterdam. Tijdens deze themadag ligt de focus op warmtepompen en elektrisch verwarmen.

Programma

Vanaf 09.00 uur verwelkomen zij u in de showroom in Rotterdam. Met een kopje koffie kunt u vervolgens plaatsnemen bij presentaties over warmtepompen en elektrisch verwarmen. Daarna heeft u nog de mogelijkheid om rond te kijken in de showroom en vragen te stellen aan de adviseurs. Rond 13.00 uur is de themadag afgelopen.

Inkoopactie warmtepompen

Tijdens de themadag wordt u geïnformeerd over de verschillende soorten warmtepompen en elektrische verwarmingssystemen. In de showroom kunt u de systemen vervolgens ook bekijken, zodat u er een beeld bij heeft. Overtuigd? U kunt zich tijdens de themadag meteen inschrijven voor de inkoopactie warmtepompen.

Over WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket van de gemeente Goeree-Overflakkee. Zij is onafhankelijk, waardoor u kunt vertrouwen op het betrouwbare, objectieve advies over het verduurzamen van uw woning.

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden voor de WoonWijzerWinkel themadag via www.woonwijzerwinkel.nl/themadagen.

Bron: WoonWijzerWinkel