Op 28 oktober aanstaande is de volgende dialoogavond van de gemeenteraad gepland. Deze bijeenkomst wordt gehouden in Het Rondeel, Dwarsweg 40 te Middelharnis. Aan het begin van de dialoogavond is ruimte voor insprekers om aandacht van de raadsleden te vragen voor een onderwerp dat niet op de agenda staat. 

Vanwege de beperkte ruimte in de raadzaal kunnen we helaas nog geen publiek verwelkomen.

Voor de dialoogavond staan de volgende onderwerpen op het programma:

  • Gebiedsvisie Middelharnis/Sommelsdijk
  • Nieuw jongerenwerk op Goeree-Overflakkee
  • Programmabegroting 2022
  • Transitievisie Warmte

Inspreken

Aan het begin van de dialoogavond is ruimte voor insprekers om aandacht van de raadsleden te vragen voor een onderwerp dat niet op de agenda staat. Tot 24 uur voor aanvang van de bijeenkomst kunt u zich hiervoor aanmelden bij de griffie via e-mail: griffie@goeree-overflakkee.nl. In overleg bepalen we op welke manier de inspraak het best tot zijn recht komt in deze online vergadering.

Meespreken of punten inbrengen

Wilt u meespreken over bovengenoemde onderwerpen? U bent van harte uitgenodigd deze avond mee te denken en inbreng te hebben. U kunt daarvoor een afspraak maken met de griffie: griffie@goeree-overflakkee.nl.

Via e-mail of chat

Inbreng kan ook via e-mail of chatten. Dat kan tijdens de avond via: griffie@goeree-overflakkee.nl, of in de chatfunctie, rechts naast het venster waarin de uitzending te volgen is. Dat vindt u hier: http://goeree-overflakkee.raadsinformatie.nl. De chatfunctie komt rechts onderin vanzelf in beeld. Uw vraag of opmerking wordt door de voorzitter ingebracht in de vergadering.

Uitzending

Zoals gebruikelijk wordt deze avond live uitgezonden via internet, op donderdag 28 oktober vanaf 19.30 uur. Daarna is de vergadering ook nog achteraf terug te kijken.