Gemeente Goeree-Overflakkee

Overzicht gemeentelijke financiële regelingen coronacrisis

 • TOZO-regeling

  De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo) is een van de maatregelen van het kabinet om ondernemers te ondersteunen tijdens de coronacrisis. Het voorziet in een aanvullende uitkering voor levensonderhoud als het inkomen door de coronacrisis tot onder het sociaal minimum daalt. En in een lening voor bedrijfskapitaal om liquiditeitsproblemen als gevolg van de coronacrisis op te vangen.

  Uitgebreide informatie over deze regeling

 • Subsidieregeling steunfonds coronamaatregelen voor behoud sociaal aanbod

  Het corona-steunfonds Behoud sociaal aanbod van de gemeente Goeree-Overflakkee is tot en met 1 februari 2021 opengesteld voor aanvragen. Voor culturele instellingen, sportverenigingen én verenigingsgebouwen binnen de gemeente is er in totaal één miljoen euro beschikbaar. Het geld is bedoeld als extra ondersteuning voor organisaties zonder winstoogmerk om in deze lastige tijd het sociaal aanbod in stand te houden.

  Uitgebreide informatie over deze subsidieregeling

 • TONK-uitkering

  De TONK is de Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten. Het Rijk heeft geld aan de gemeenten beschikbaar gesteld voor deze regeling. De TONK is er voor als u weinig inkomen heeft door de coronamaatregelen. En als u hierdoor problemen heeft met het betalen van uw woonkosten. Het gaat dan om de huur (en eventuele servicekosten) of de hypotheek (en eventuele bijdrage VvE).

  Uitgebreide informatie over deze regeling

 • Subsidieregeling steunfonds coronamaatregelen ondernemers

  De coronacrisis heeft grote gevolgen, ook voor onze economie. Daarom zijn er verschillende financiële regelingen in het leven geroepen om banen en inkomens te beschermen en gevolgen voor ondernemers op te vangen. Aanvullend daarop is de Subsidieregeling steunfonds coronamaatregelen ondernemers Goeree-Overflakkee in het leven geroepen. 

  Uitgebreide informatie over deze subsidieregeling