Gemeente Goeree-Overflakkee

Parkeren bij Het Volgerland Ouddorp op 13 en 14 februari

Dit item is verlopen op 15-02-2021.

De afgelopen dagen was het te druk met parkeren rondom de schaatslocatie bij Het Volgerland in Ouddorp. Veel auto’s stonden geparkeerd waar een parkeerverbod geldt.

De parkeeroverlast zorgde ervoor dat de hulpdiensten de nodige moeite moesten doen om de locatie te bereiken. Vandaag en morgen wordt er meer drukte verwacht, wat de zorgen alleen maar groter maakte. Uw veiligheid en die van andere bezoekers staat voorop. Daarom wordt het eenrichtingsverkeer en u kunt aan 1 kant parkeren of op de parkeerplaatsen bij de stranden. Met de inzet van verkeersregelaars en BOA’s zorgen we ervoor dat het rondom de schaatslocatie goed verloopt en veilig blijft.

Wij roepen mensen op om gespreid over de dag op deze locatie te gaan schaatsen. Daarnaast zijn er op ons eiland meerdere plekken waar geschaatst kan worden zodat de drukte meer gespreid wordt.

Bij het genieten van een pak sneeuw of een mooie laag ijs in tijde van de lockdown, blijft de oproep om je reisbewegingen te beperken en zo min mogelijk mensen te ontmoeten. Lees hier meer over op www.rijksoverheid.nl.