Gemeente Goeree-Overflakkee

CODE ROOD: maandagmorgen 15/2 GGD test- en vaccinatielocaties gesloten

Dit item is verlopen op 16-02-2021.

Het KNMI heeft voor morgenochtend 15/2 code rood afgekondigd vanwege gladheid en ijzel. Daarom sluiten alle GGD’en in Nederland morgen hun test- en vaccinatielocaties. In onze regio blijven we dicht tot 12.00 uur.

Heeft u een afspraak staan voor een test of vaccinatie op maandagmorgen, kom dan niet naar de locatie. Houd de website en social media van de GGD in de gaten voor updates. U kunt een nieuwe vaccinatie- of testafspraak maken. 

De GGD kan zich goed voorstellen dat mensen met een gemaakte afspraak, terwijl code rood van kracht is, liever niet de straat op gaan. Mensen wordt gevraagd alleen weloverwogen op pad te gaan. Wie zich ongemakkelijk voelt om naar een test- of vaccinatielocatie te gaan en de afspraak wil verzetten, kan altijd contact opnemen met het GGD callcenter waar eerder de afspraak mee is gemaakt om de afspraak te verzetten. Mocht het vanwege mogelijke lange wachttijden of andere omstandigheden niet direct lukken het callcenter te bereiken, dan kan hierover ook later nog contact op worden genomen met de GGD. Niemand moet zich verplicht voelen de straat op te gaan.