Gemeente Goeree-Overflakkee

Eilandshoppen

Een moeilijke tijd vraagt om extra creativiteit. In advertenties in de lokale kranten vraagt de Stichting Eilandmarketing, samen met het winkelcentrum van Ouddorp en Middelharnis, aandacht voor de lokale ondernemers en lanceren ze hun nieuwe website Eilandshoppen.nl

Oproep aan ondernemers: meld u aan!

Bent u zelf ondernemer en wilt u meedoen aan dit initiatief? Meld u aan op Eilandshoppen.nl. Laat uw e-mailadres achter en u ontvangt van Stichting Eilandmarketing een aanmeldformulier.

Het winkelaanbod wordt op deze website stap voor stap uitgebreid.

Oproep aan inwoners: koop, haal of bestel lokaal!

Als bewoner kunt u de lokale ondernemers helpen! Het eiland biedt een keur aan leuke winkels en horeca. Dat wist u al. Maar wist u ook dat er allerlei nieuwe diensten worden ontwikkeld om u als klant in deze tijd toch goed en veilig te kunnen bedienen? Denk bijvoorbeeld aan afhaal- en bezorgservice. Of aan private shopping of online en telefonisch bestellen.

Met de mobiele site Eilandshoppen.nl ziet u in één oogopslag de winkels en horeca die dit initiatief ondersteunen, inclusie de nieuwe mogelijkheden om te kopen, te bestellen of af te halen. Hopelijk wilt u de ondernemers helpen, zij doen hun uiterste best voor u! 

Elkaar steunen

Wethouder Tea Both-Verhoeven: “Ik ben erg blij met initiatieven zoals Eilandshoppen.nl. Op deze manier kunnen inwoners en ondernemers elkaar steunen in deze moeilijke tijd. Met elkaars hulp komen we deze crisis door!