Gemeente Goeree-Overflakkee

0187coronahulp - Zorg goed voor jezelf en elkaar

0187coronahulp – website en bijbehorende telefoonlijn - is er speciaal voor inwoners van Goeree-Overflakkee. Op de website www.0187coronahulp.nl zijn allemaal tips te vinden om goed voor jezelf én voor de ander te kunnen zorgen in deze tijd.

De website is een gezamenlijk initiatief van stichting ZIJN, de gemeente Goeree-Overflakkee, GOvoorelkaar, CuraMare Thuiszorg, Zorggroep Haringvliet, het Rode Kruis en Kwadraad (maatschappelijk werk).

Samen zorgen

Samen komen we deze lastige tijd door, is de centrale boodschap van 0187coronahulp. De website - opgezet tijdens de eerste coronagolf - geeft tips als mensen hulp nodig hebben bij hun daginvulling of het onderhouden van sociaal contact. Er zijn bijvoorbeeld links naar online cursussen en beweegtips te vinden.

Luisterend oor

Welzijnsinstelling ZIJN is telefonisch bereikbaar voor alle inwoners van Goeree-Overflakkee die op zoek zijn naar een praatje, zich alleen voelen, hulp nodig hebben (bijvoorbeeld om boodschappen te doen) of als ze voor een andere reden een luisterend oor nodig hebben.

De coronahulplijn van ZIJN is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 12:30 uur via 0187- 48 33 66 (keuze 1) en via het e-mailadres nietalleen@zijngo.nl.